Annuleren en Retourneren

UPDATE: IVM DE HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN MOGEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN RETOURZENDINGEN AANNEMEN. VOOR EVENTUELE RETOURZENDINGEN ZOEKEN WE NAAR EEN ANDERE PASSENDE OPLOSSING

Annuleren en Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 24 uur na bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via email. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

RETOURFORMULIER  

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Meld je retourzending aan via een mailtje naar info@bayio.nl en download het retourformulier

Stap 2: Stuur je artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor het retourneren van het product.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.